HYDRAFACİAL CİLT BAKIMI

Yaşlanma karşıtı bakım yöntemlerinin en etkililerinden olan Hydrafacial Cilt Bakımı, cilt yenilme, akne ve leke tedavilerinde de kullanılmaktadır. Vakumlu Vortex sistemi ile cildi derinlemesine temizleyen Hydrafacial Cilt Bakımı, enjeksiyon ve benzeri yöntemler içermediği için tamamen ağrısız ve acısızdır.

Solüsyon ve vakum ile yapılan peeling işlemi, akne, siyah nokta, leke gibi istenmeyen görüntüleri cilde zarar vermeden yok eder; cildin ipeksi bir görünüm kazanmasını sağlar.

Bakım esnasında, ince kırışıklıklar, siyah nokta ve büyümüş gözenekler için farklı serum tipleri kullanılmaktadır.

Bakım, Led Terapisi ile cildi sıkılaştırır, bakterileri yok eder.

KLASİK CİLT BAKIMI

Tüm cilt tiplerine göre farklı şekillerde uygulanan Klasik Cilt Bakımı, genel olarak buhar altında dinlendirilmiş olan cildin siyah nokta ve yağlardan arındırılması işlemidir. Cildimizin üzerinde bulunan dokular kendini 28 günde bir yenilediği için her ay mutlaka bir kere size uygun bakımının yapılması cildiniz için çok yararlı olacaktır

DERMAPEN

Cildinizdeki pek çok sorunu ortadan kaldıracak yöntemlerden biri olan Dermapen, mikroiğneleme olarak da bilinen ve vücudun doğal yenileme mekanizmasını tetiklemeyi amaçlayan bir cilt yenileme yöntemidir. Vücudunuzun daha fazla kollajen üretmesini sağlayacak olan Dermapen, cildinizin yenilemesini hızlandırmaktadır.

Mikroiğneleme Dermapen nerelerde kullanılır?

  • Sivilcelerin ve aknelerin giderilmesini sağlar.
  • Güneş lekelerinin tedavisinde kullanılır.
  • Gözeneklerin sıkılaştırılmasını sağlar.
  • Yara izlerinin tedavisinde kullanılır.
  • Doku kaybı yaşanan bölgelerde cildin kendini yenilemesini destekler.
  • Siğiller ve ciltte oluşmuş yara görünümlerinin giderilmesinde kullanılır.
  • Göz çevresinde oluşan morlukların giderilmesinde kullanılır.
  • Göz torbalarının giderilmesinde kullanılır.
  • Saç kaybının önlenmesini amaçlar.

KARBON PEELİNG

Medikal bir uygulama olan Karbon Peeling, cildi temizlemek ve yenilemek için yapılmaktadır.

Yüze uygulanan aktif karbon maske ile ciltte bulunan kir, toz, yağ temizlenir. Geniş gözeneklerin sıkılaşmasını sağlayan uygulama ve cildin daha genç ve sıkı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Her mevsim Karbon Peeling yaptırabilir; 4-5 seansta istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.

PLAZMA PEN

Plazma, bir maddeye enerji verilmesinin ardından, sırasıyla katı – sıvı – gaz formuna dönüştürülmesinde sonra ortaya çıkan enerjidir. Yani, maddenin 4. formudur.

Plazma, cildin en üst dokusunda buharlaşma sağlar. Bu nedenle yağ ve sinir dokularına, kıl köklerine ya da kılcal damarlara etki etmeyen Plazma, cerrahi bir yöntem değildir. Yan etkileri ise yok denecek kadar azdır.

Plazma Pen, alt-üst göz kapağındaki gevşeyen derinin toplanıp sıkılaşmasında; dudak üstü çizgileri, yüz, boyun ve dudak üstü çizgi kırışıklıklarının giderilmesinde; ciltteki çatlaklar, yara, ameliyat, akne izleri ve hatta aktif akneleri tedavi etmekte kullanılır.

LED TERAPİSİ

Renklerin ışığından gelen güzellik, gençlik ışığı adı da verilen Led Terapi, cildin kendi kendini iyileştirmesini sağlayan etkili yöntemdir. Led Terapi uygulamasının öne çıkan özelliği, cildin yenilenme sürecini hızlandırmasıdır. Yaz kış uygulanabilen Led Terapinin herhangi bir yan etkisi yoktur.

Bu uygulamada dört ayrı renkteki ışıktan destek alınmaktadır.

Kırmızı Işık: Kolajen üretimini tetikler ve gözenekleri sıkılaştırır. Kırmızı ışık aynı zamanda doğal anti-aging kaynağıdır.

Sarı Işık: Kan ve lenf dolaşım sistemini düzenler. Detoks etkisi vardır.

Yeşil Işık: Lekelerle savaşmakta etkilidir.

Mavi Işık: Mavi ışığın ise akne kurutma özelliği vardır.

YÜZ MASAJI

Yüz Masajı, yüz kaslarımızın rahatlamasını ve gevşemesini sağlar. Bu masaj, stres ve gerginlikle çattığımız kaşlarımızın ve alnımızı kırıştırmamızdan dolayı ortaya çıkan çizgilerin oluşumunu azaltıyor. Yüz masajı aynı zamanda kan dolaşımını artırarak yüzdeki şişliğin azalmasını sağlar. Bir diğer önemli özelliği ise ciltteki kolajen ve elastin üretimini uyararak daha sıkı bir cilde sahip olmanızı sağlar